Cégünkről röviden:

Cégünk többéves nyugati gyakorlati és elméleti felkészülés után 1996-ban alakult.
Megalakulásunk óta, több száz elkészült munkánk áll a nagyközönség és magánszemélyek rendelkezésére.

Célul tűztük ki a mozaik újbóli elterjesztését Magyarországon, mint medencék, medenceterek, gőzfürdők, fürdőhelységek, térformák és még számtalan alkalmazási területen.

Számunkra nem létezik lehetetlen feladat, minden kihívásnak szívesen állunk elébe, legyen az a legnagyobb, legkisebb, legbonyolultabb, legegyszerűbb mozaikos munka mindegyiket a lehető legjobb minőségben készítjük el megrendelőink számára.

Sajnálattal tapasztaljuk, hogy mindenki megpróbálja saját maga vagy hidegburkolója segítségével,
(aki persze szemrebbenés nélkül el is vállalja) az üvegmozaikot beépíteni.
Ilyenkor kapjuk a kétségbe esett tulajdonosoktól a segélyhívást, hogy mit is tegyenek.
A válasz roppant egyszerű, le kell verni a mozaikot, újra kell egyenlíteni a felületet, esetleg újra kell szigetelni, majd az ismét megvásárolt mozaikot szakszerűen fel kell ragasztani.

A mozaikburkolás egy külön szakma és rendkívül sok gyakorlást, szépérzéket és türelmet igényel, ennek birtokában vannak szakembereink, és mindent megtesznek a legszebb végeredmény eléréséhez.
Cégünket a megbízhatóság, mérsékelt árak, és a kiváló minőség jellemzi. Éppen ezért tudunk hosszú távú garanciát biztosítani az elkészült munkáinkra.

§ : Az oldalon látható képek mind a Mozaik96 Bt. munkái. Ha Ön valamelyik képet már máshol látta, akkor azt fővállakozó, vagy az anyagforgalmazó használhatta fel referenciának.

2001-ben az egyik alvállalkozóként készített medencénket a
Német Uszodaszövetség

"Kreatív Aranydíjával" jutalmazták.

Várjuk jelentkezését:

a 06-70/316-8479-es és a 06-30/973-5902-es telefonszámokon.

Továbbá E-Mailt is küldhet a vagy a címre.